Te koop bestaand

In de loop van de jaren zijn er altijd mensen van wie de levensroute wijzigt. Ook onze wijk maakt dit mee. Dat houdt in dat sommige mensen verhuizen en er weer nieuwe komen. Een normaal patroon, dat echter in een kleine wijk eerder opvalt dan in een grote stad.

Er staat wellicht een enkele bestaande woning te koop. De redenen zijn divers en veelal wel bekend bij bestuur en omwonenden, maar er is er geen die nadelig ten opzichte van de wijk of het woongenot is. Want deze wijk ligt werkelijk prachtig naast het rustieke dorpje Oldemarkt. Alle woningen liggen aan het water en hebben een eigen steiger. Je boot ligt voor de deur. Friesland is 10 minuten varen. De Weerribben via de Driewegsluis en Ossenzijl een klein uurtje. Maar wie heeft er haast op het water?

Waar anders kan je na een dag werken met enkele minuten op de Linde zitten en met een glas wijn (zelf voor zorgen) genieten van de rust? Hier kan dat. 

Het uitzicht is fenominaal en de rust en stilte zijn heerlijk hoorbaar.

( << zonsopgang 27sep05)

We maken er hier geen verkoopsite van, daar zijn de sites van de makelaars voor zoals:
www.funda.nl
www.unicusmakelaardij.nl

Ga daar eens kijken en kom ook eens bij ons in de wijk langs en proef de sfeer, spreek de mensen aan.

Hans Mertens van Unicus makelaardij weet als geen ander hoe onze wijk in elkaar steekt en wat u van de huizen kan verwachten. Hans, wonende in onze wijk, verstrekt u graag deskundige informatie:
Unicus
Makelaardij
tel. 0561-450606

Hans Mertens 0630-231686

info@unicusmakelaardij.nl
www.unicusmakelaardij.nl